Stali ste sa studiranjem i želite da ga nastavite? FDN vam nudi posebne pogodnosti

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Životne okolnosti često se ispreče na putu studiranja. Međutim, važno je pronaći motivaciju i istrajati na putu do zvanja diplomiranog.

Fakultet društvenih nauka u Beogradu (FDN) spremio je specijalan paket pogodnosti za sve studente koji žele da se vrate akademskom životu. Zahvaljujući savremeno koncipiranim programima više ne morate brinuti o usklađivanju poslovnih i privatnih obaveza sa studiranjem.

Sa ciljem da olakša tranziciju i pruži podršku studentima u njihovom povratku na fakultet, Fakultet društvenih nauka za sve koji žele da nastave studiranje pripremio je:

  • Posebnu cenu školarine za nastavak studiranja
  • Mogućnost plaćanja školarine u 12 mesečnih rata
  • Predavanja dostupna na onlajn platformi
  • Termine ispita i konsultacija prilagođene zaposlenima
  • Priznavanje ispita položenih na drugom fakultetu
  • Mentorski program
  • Praksu u nekoj od poznatih kompanija

Studije možete nastaviti na programima:

Informacione tehnologije

Program ima za cilj da studentima pruži znanja kako iz oblasti informacionih tehnologija tako i iz oblasti društveno humanističkih nauka i time razvije kod njih neophodne kompetencije i praktične veštine za aktivno korišćenje informacionih tehnologija u digitalnom poslovnom okruženju. Neki od predmeta na programu Informacione tehnologije su upravljanje projektima, programski alati, veštačka inteligencija, internet tehnologije i aplikacije i mnogi drugi.

Digitalni mediji i komunikacije

Studenti programa Digitalni mediji i komunikacije savladaće osnove komunikologije, marketinga, menadžmenta, sa teorijama medija, medijskom analitikom, retorikom, finansiranjem u medijima, onlajn medijima, kao i izgradnjom odgovornosti u savremenom digitalnom dobu. Neki od predmeta na programu su elektornski i novi mediji, multimedijalne komunikacije, odnosi s javnošću, kreativna industrija itd.

Ekonomija

Studenti će na programu Ekonomija ovladati različitim disciplinama iz oblasti ekonomije, marketinga, finansija, digitalne ekonomije, ljudskih resursa i organizacije i steći znanja i kompetencije u skladu sa savremenim metodama i standardima u uslovima globalizacije i digitalizacije privrede, tržišta i kapitala. Neki od predmeta na programu su ponašanje potrošača, digitalna ekonomija, ekonomija regiona sveta, start-ap i preduzetništvo, finansijski menadžment i mnogi drugi.

Svi studijski programi su akreditovani i traju četiri godine, odnosno osam semestra, a pravo na nastavak studija imaju svi studenti koji su već studirali na nekom od fakulteta. Po završetku studija student stiče ukupno 240 ESPB poena i uslov za upis na master studije.

Kako da se prijaviš?

Ne propustite priliku da stuirate po specijalnoj ceni za nastavak studija i prijavite se popunjavanjem prijavnog formulara! Za više informacija o uslovima studiranja i programima posetite sajt fakulteta ili kontaktirajte savetnika za upis pozivom na broj 011-77777-00.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Stara zgrada Glavne železničke stanice poznata je po ovom rimskom broju: Umete li da ga pročitate

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA