"Iživljavali su se na deci koja su slavila rođendan": Potresna poruka oca jednog od uhapšenih mladića na KiM

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Četiri osobe srpske nacionalnosti uhapšene su oko ponoći u severnom delu Kosovske Mitrovice, potvrđeno je za Tanjug iz takozvane kosovske policije.

Na mrežama se u međuvremenu pojavio snimak koji prikazuje naoružanog pripadnika tzv. kosovske policije kako brutalno hapsi jednog od srpskih mladića.

Prema informacijama, uhapšeni su M. M. (19), L. K. (19), V. J. (21), R. N. (19), kao i  mladić koji je snimao ceo incident.

Potresna poruka oca jednog od mladića

Na društvenim mrežama potresnom porukom oglasio se i otac jednog od uhapšenih mladića.

"Upravo su mi u KM sina pretukli i uhapsili Kurtijevi policajci. Iživljavali se na deci koja su slavila rođendan. Zvao sam hitnu pomoć neće da dozvole lekarima da izvrše pregled. Uhapsili su i prolaznika koji je snimio torturu. To je Kurtijev režim. Jel ima dalje života ovde?", napisao je na društvenoj mreži Iks Srđan Jović.

Kako je ranije saopšteno, uhapšenima je određen pritvor do 48 sati, a na teret im se stavlja navodni napad na službeno lice u vršenju dužnosti.

Lider Srpske demokratije Aleksandar Arsenijević objavio je da su policajci 10 minuta brutalno tukli srpske mladiće, da bi ih nakon toga odveli u policijsku stanicu.

(Telegraf.rs)

Video: Do kraja godine završetak rekonstrukcije tri ulice u starom jezgru Zemuna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    10. septembar 2024 | 11:06

    Jadna smo mi drzava

  • !!!

    10. septembar 2024 | 10:51

    Sramota sta im dozvoljavamo, narod bez zastite dole zivi..

  • Zocky

    10. septembar 2024 | 12:16

    Čemu služi vojska, policija... 3 milijarde za rafale... Beneficirani radni staž i plata, treba to jednom zaraditi, ili ako nije tako, onda da je lepo ukinemo, i rashode uložimo u neku privredu... Nisam ratohuškač, samo glasno razmišljam. Nikom rat ništa dobro doneo nije, ali mi ćemo uskoro nestati ako ne počnemo da se branimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA