Vozač od 60 godina uhvaćen u Zrenjaninu u stanju potpune alkoholisanosti: Znate li da ste potencijalne ubice?

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Saobraćajna policija je proteklog vikenda iz saobraćaja isključila nekoliko vozača koji su upravljali motornim vozilom pod dejstvom alkohola na teritoriji Subotice, Zrenjanina i Vranja, od kojih je muškarac star 60 godina vozio automobil s 3,20 i 25-godišnji mladić sa 3,17 promila alkohola u organizmu.

Policija u Subotici zadržala je muškarca koji je vozeći sa 2,33 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nezgodu.

Kako navodi subotička PU, vozač "opela" sinoć je izgubio kontrolu nad volanom i udario u banderu, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.

Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Zrenjaninska PU je ovog vikenda otkrila i sankcionisala ukupno 70 prekršaja i iz saobraćaja isključila 13 vozača pod destvom alkohola, od kojih je jedan vozač star 60 godina vozio sa 3,20 promila alkohola u organizmu i muškarca starog 63 godina koji je upravljao vozilom sa 2,12 promila alkohola u krvi.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje, dok će protiv svih ostalih vozača koji su učinili saobraćajne prekršaje biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Policija u Vranju isključila je iz saobraćaja dvojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan imao 3,17 promila alkohola u krvi.

Kako je precizirala vranjska PU, zaustavljeni mladić star 25 godina je vozio u Surdulici sa 3,17 promila alkohola u organizmu, a muškarac star 41 godinu vozio je kamion u Vladičinom Hanu sa 2,01 promil alkohola.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Map

    9. septembar 2024 | 16:14

    Svuda policija za zaustavljanje vozila koristi plocicu sa znakom stop jedino u Srbiji koristi nekakav stapic u obliku kornet sladoleda

  • raca

    10. septembar 2024 | 07:48

    Sve je ok što napisaste - Pijani vozači potencijalne ubice - slažem se ali šta je sa onim vozačima koji su još gori od tih pijanih sa svojim bezobrazlukom nekulturom oni kao nisu potencijalne ubice pa pokušajte da izvedete statistiku iz policije koliko je pijanih ubilo a koliko treznih pa ćete videti šokantne podatke jer svi su oni isti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA