"Ovo je samo za prvi razred!" Amerikanka upisala dete u školu u Srbiji, pa doživala šok

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Amerikanka koja živi u Srbiji i koja je prilično poznata na mrežama gde često deli svoja iskustva, napravila je pravu buru na Tiktoku kada je podelila snimak oko polaska njenog deteta u prvi razred, a sve zbog količine knjiga koje je dete dobilo.

Video je veoma brzo postao viralan, a komentari su se samo nizali zbog šoka koji je žena doživela videvši udžbenike prvaka.

- Ovoliko udžbenika, a ovo je samo za prvi razred. Ne želim ni da znam šta onda sledi u drugom razredu! Ne želim ni da znam, ali ovo je mnogo udžbenika za prvi razred, zar ne - pitala je Amerikanka koja se na Tiktoku potpisuje kao "mamaticia3".

@mamaticia3 Got a first grader in our hands 🫶🏽#foryou#foryourpage#fypシ゚viral #fyp#vloggerlifestyle #serbia🇷🇸#caligirl #bayarea #learnontiktok#balkan#california#usa🇺🇸 #easterneurope #kids#school#learningserbian#vlogs#belgrade#serbian#serbiantiktok#loveyou ♬ original sound - Mamaticia3

Kako je napomenula, njeno dete još ne govori tečno srpski jezik što je čini još nervoznijom.

Snimak je pokrenuo pravi haos među komentarima, gde su joj mnogi sugerisali da "ovo nije Amerika", te da je ta količina knjiga sasvim normalna.

"Škola je teža u Srbiji nego u Americi", "Ne želiš da znaš šta dolazi u 7. i 8. razredu", "Zamisli kako je tek u srednjim školama", samo su neki od komentara, a primetno je da je na mnoge i ona odgovorila.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA