Prokupački đak bacio klupu na nastavnika: OVO je razlog? Ranije je već suspendovan zbog sličnog ispada!

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nakon saniranja povrede levog nožnog palca povređeni nastavnik muzičke kulture A. M. (63) otpušten je iz UKC Niš na kućno lečenje. On je povređen u četvrtak tokom časa, kada je učenik petog razreda bacio stariju klupu na njega navodno jer ga je nastavnik pitao da li ima notnu svesku.

Zbog incidenta za koji se juče saznalo, u Osnovnoj školi "Ratko Pavlović Ćićko" tokom prepodneva zakazana je sednica Nastavničkog veća, a očekuje se da njoj prisustvuju iz Školske uprave Niš.

Zbog onoga što se dogodilo, negoduju roditelji učenika, jer, kako kažu, ovo nije prvi put da isti učenik bude agresivan. Mnogi su najavili da će ovog petka biti ispred škole.

Ranije je već jednom suspendovan zbog sličnog ispada.

Kako smo saznali, vođen je postupak, obaveštene sve nadležne službe i zatraženo je mišljenje iz Instituta za mentalno zdravlje.

(Telegraf.rs/Direktno)

Video: Glišović: Groblje za kućne ljubimce ima 839 grobnih mesta,Park sećanja, rozarijume

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SH

    6. septembar 2024 | 09:57

    Šta će dečko,ima urođen sindrom i agresivan je a to može samo struka da pokuša da sanira,kažnjavanje stvara suprotan efekat i agresivnost može imati veće posledice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA