"Naše imanje traži novog vlasnika": Život Strahinje i Anje se okreće, pozdravljaju se sa domom u FAP autobusu

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Za Anju i Strahinju retko ko na Balkanu, a i šire, nije čuo. Njih dvoje su se pre skoro deceniju odlučili za jedan nadasve drugačiji život, onaj koji podrazumeva pokret, emocije, avanturu. Sada su odlučili da deo te avanture proslede dalje nekome ko će umeti da to ceni.

"Naše imanje traži novog vlasnika! Posle više godina rada na našoj ideji da pokrenemo drugačiji beg iz grada, tumbaju nam se životni planovi i zato smo odlučili da ovu priču prepustimo nekom drugom. Idealno je da započnete turistički biznis ili da zajedno sa prijateljima napravite vaš utočište u prirodi...ili deo vaše firme gde će ljudi da zapale na tim bilding ili da rade na projektima iz jedinstvenog, inspirativnog kancelarijakog prostora", naveli su u objavi.

Kako su napomenuli, ovakvu odluku doneli su zbog kompletne promene životnih planova.

Podsetimo, Anja i Strahinja svoju avanturu započeli su pre skoro osam godina. Oni su otišli u Aziju s kartom u jednom pravcu, pa su morali da se snalaze na raznorazne načine. Proveli su tri meseca u Kambodži, na Baliju i Šri Lanci i desio im se "pun kofer dogodovština".

Društvene mreže su pokrenuli upravo tada, pa su se pomoću njih i svojom neverovatnom maštom vratili u Srbiju, ali tu avantura nije stala. Naprotiv!

Oni su nastavili da oduševljavaju svojom kreativnošću i sasvim drugačijim životom - životom putujući kombijem. Uskoro su im se pridružila i deca i sada se sa njima spremaju u novu, veliku avanturu, a baš tamo odakle je sve i počelo.

Verovatno upravo zato sada i traže nove vlasnike svog zemljišta na Divčibarama na kom su izgradili vikendicu, ali i postavili svojevrstan omaž jugoslovenskoj istoriji saobraćaja - autobus FAP koji su pretvorili u dom.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA