Traži se prevoz do Srbije za druga iz detinjstva Bore Čorbe: "Ne bi podneo da se ne oprosti od njega"

 
J. V.
J. V.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Vest da je preminuo legendarni Bora Čorba potresla je celu Srbiju i region. Tužni su i  Čačani, a među njima jedan posebno, koji je bio Borin drug još iz detinjstva.  

Borin drug je trenutno u Grčkoj, a jako mu je stalo da se do subote vrati u Srbiju, da bi mogao da prisustvuje sahrani Bore Đorđevića. To smo saznali iz objave ćerke Borinog drugara.

"Pomoć dragi ljudi! Danas nas je sve potresla vest da je umro naš legendarni Bora Đorđević, koji je bio tatin veliki prijatelj i drug još iz detinjstva. Zajedno su odrasli, svirali u prvim bendovima i družili se čitav život. Ne bi podneo da se ne oprosti od njega", navodi ćerka.

"Moj otac se nalazi u Platamonu. Potreban je prevoz, ako neko ima višak mesta u kolima ili znate nekog prevoznika, za jednu osobu sa malom torbom sutra u toku dana ili petak ujutru za Čačak (idealno), ali i da se dokopa Srbije, snaći će se do Čačka", navela je ona.

Kako je navela Aleksandra u grupi Grčka info, pošto se njen otac ne snalazi na društvenim mrežama, ukoliko bi neko bio voljan da pomogne ona bi poslala broj telefona svog oca da se dogovore oko detalja preko vibera.

Ćerka objavila lepe vesti, "stižemo na Zadnji voz za Čačak"

Samo dva sata kasnije, ćerka je objavila lepe vesti i zahvalila se svima, posebno jednoj agenciji s kojom će se njen otac sutra vratiti u Srbiju da, kako je navela, "isprati brata, prijatelja i kuma",

"Stižemo na 'Zadnji voz za Čačak'", poručila je ona.

Legendarni muzičar biće sahranjen u subotu, 7. septembra na Gradskom groblju u Čačku. Dan ranije biće održana komemoracija u Domu kulture. Petak će u  Čačku biti proglašen za Dan žalosti.

(Telegraf.rs)

Video: Bora Čorba živeo je u strogom centru grada Čačka u ovoj zgradi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • злата

    4. septembar 2024 | 21:48

    Mislim da bi trebalo da bude dan žalosti i u Beogradu!

  • Secam ga se dobro

    5. septembar 2024 | 08:50

    sedamdesetih godina kad je u Knez Mihajlovoj prodavao svoje kasete, ziva legenda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA