Bio je krpljen na sve strane i u kritičnom stanju... Ne, nije u pitanju čovek, već PUT! Ovako je vaskrsao

 
M. L.
M. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić od danas pa do 9. septembra boraviće u Podrinju, gde će razgovarati sa građanima u nekoliko mesta. Posetu započinje obilaskom radova na rekonstrukciji puta Bojić – Tekeriš u 11 sati i 15 minuta.

Predsednik Vučić će tokom svoje posete Podrinju obići gradove i opštine Mačvanskog, Kolubarskog i Zlatiborskog okruga. Plan je da obiđe Koceljevu, Vladimirce, Mali Zvornik, Loznicu, Krupanj, Jadar, Ljuboviju, Bajinu Baštu.

Rekonstrukcija puta Šabac – Tekeriš konačno je od velike važnosti za meštane Pocerine, jer je ova saobraćajna žila kucavica u jako lošem stanju, pošto nije bila rekonstruisana duže od pola veka.

- Vi ne možete da verujete koliko je ovaj put bio u lošem stanju, on je iskrpljen na sve strane. Njegova rekonstrukcija za nas znači novi život, konačno ćemo moći normalno da funkcionišemo. Ni sam ne znam koliko smo guma pocepali na ovom lošem putu - kažu za RINU meštani.

Ovaj put u nadležnosti je države Srbije i spada u kapitalni infrastrukturni projekat Vlade Republike Srbije koji se realizuje na području grada Šapca kao što je to i auto put i brza saobraćajnica preme Loznici.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA