Koncert Petra Graša u BIG Novi Sad šoping centru

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

U BIG Novi Sad šoping centru, u petak 6. septembra, doživite još jednu nezaboravnu noć uz koncert muzičke zvezde, Petra Graša. Nakon prošlogodišnjeg uspeha i fantastičnog provoda, vraća se da ponovo oduševi posetioce svojom jedinstvenom emocijom i glasom. Od 20 časova, imaćete priliku da uživate i plešete uz hit balade kao što su „Ako te pitaju“, „Jel ti reka ko“, „Utorak“ i „Voli me“.

Besplatan ulaz za sve ljubitelje dobre muzike

Dolazak popularnih izvođača je samo jedan od mnogih razloga zašto je BIG Novi Sad omiljena destinacija za okupljanje. Osim što je poznat po organizaciji različitih zabavnih sadržaja za sve uzraste, ovaj šoping centar nudi sve što je potrebno za opuštajuće nedeljno popodne. Ovde možete uživati u ukusnom obroku u jednom od restorana, gledati najnovije filmove ili se prepustiti šopingu i širokom asortimanu prodavnica. Bilo da tražite zabavu, opuštanje ili kupovinu, BIG Novi Sad je idealno mesto susreta.

Povedite prijatelje i porodicu i zajedno uživajte u večeri ispunjenoj muzikom! Ulaz je besplatan za sve. Potrebno je samo da ponesete dobro raspoloženje i osmeh, a za sve ostalo će se pobrinuti BIG Novi Sad šoping centar.

Ne zaboravite da upišite 6. septembar u svoj kalendar. Vidimo se u petak u 20 časova!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Duarte sa bele tačke doneo prednost Zvezdi protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA