Višesatna zadržavanja na graničnim prelazima: Automobili na Preševu čekaju 100 minuta, autobusi tri sata

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Višesatna zadržavanja na graničnim prelazima, na Preševu i Horgošu čeka se tri sata

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu/izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 100 minuta, dok je na ulazu, zadržavanje za autobuse tri sata.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanja za putnička i teretna motorna vozila su tri sata.

Na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je dva sata, a na graničnom prelazu Gradina, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, na GP Batrovci, na izlazu, zadržavanja za putnička i teretna motorna vozila su dva sata, na GP Šid, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila.

Prema podacima JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Iz Auto Moto Saveza Srbije (AMSS) podsećaju da je ovaj vikend jedan od frekventnijih u godini jer se građani vraćaju sa godišnjih odmora, predstoji nam početak školske godine, a i jedan broj stranih državljana i dalje prolazi kroz našu zеmlju, pa se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima u našoj zemlji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Na desetine testisa od raznih zverki završilo u loncu: Jubilarna Mud(r)ijada održana u Lunjevici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA