Javno izvinjenje redakciji Phralipen iz Zagreba

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poštovani kolege iz redakcije Phralipen i predstavini oragnizacije "Kali Sara",

Želim da vam uputim duboko izvinjenje zbog neovlašćenog korišćenja vašeg materijala i kršenja novinarskog kodeksa i profesionalnih standarda. Svestan sam da je ovakvo postupanje neprihvatljivo.

Zbog ozbiljnosti situacije, želim da izrazim svoje iskreno kajanje zbog ove greške. Korišćenje vašeg materijala bez dozvole i nepoštovanje kodeksa profesionalnosti i etike predstavljaju ozbiljan prekršaj koji se ne može pravdati ni na koji način. Ovim putem se izvinjavam svim novinarima i urednicima koji vredno rade u vašoj redakciji, a posebno bih želeo da se izvinim:

- Emiru Grbić, uredniku portala Phralipen

- Suzani Krčmar, predsednici organizacije "Kali Sara"

- Novinarima redakcije Phralipen: Petri Cvetković, Mateju Čolig, Maji Grubišić, Selmi Pezerović, Adonisu Borneo Salihi i Anesi Šabani

Vaš portal Phralipen.hr je jedan od najboljih izvora kada je u pitanju izveštavanje o romskim temama i borbi za ravnopravnost. Izuzetno cenim vaš rad i trud koji ulažete u podizanje svesti o važnim pitanjima koja se tiču romske zajednice. S obzirom na to, želim da nastavimo sa saradnjom i da zajedno doprinesemo vašim naporima na konstruktivan i poštovan način.

Svi naši budući koraci biće usmereni na obnavljanje vašeg poverenja i na poštovanje svih profesionalnih standarda. Obećavam da se ovakva situacija nikada više neće ponoviti i da ćemo u budućnosti raditi samo u skladu sa najvišim etičkim normama.

Hvala vam na razumevanju i još jednom se izvinjavam za sve neprijatnosti koje sam prouzrokovao.

Radujem se nastavku naše saradnje i nadam se da ćemo zajedno doprineti unapređenju romske zajednice i borbi za ravnopravnost.

S poštovanjem,

Aleksandar Nedeljković

Urednik romske redakcije

Video: "Samo tri scenarija moguća su u slučaju nestanka Danke Ilić (2): Mladen Radulović gostovao na B92

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA