Oduševili sve stilom života, a sad Anja i Strahinja ponovo idu tamo gde je sve počelo, ovaj put sa decom!

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Upoznali su se pre osam godina, a život na točkovima i avanture na koje bi se retko ko osmelio i koje dele sa mnogobrojnim pratiocima, senzacija su za sve njihove zemljake. Anja i Strahinja žive u autobusu za koji su otkrili da smo skoro svi imali prilike da ga vidimo još pre dve decenije na malim ekranima, a sada Anja kroz brzu retrospekciju objašnjava kako su danas ponovo na mestu odakle je sve počelo, ali sa dva člana više - u Aziji.

Kako otkriva Anja, koja je veliku pažnju privukla nakon što je snimila njihovu kuću na točkovima - autobus iz Breninog filma, na avanturistički način života i odlazak na drugi kontinent odlučili su se pre sedam godina, ali nisu naišli na podršku roditelja.

- Tokom 2017. godine smo doneli odluku zbog koje strahinja jedno vreme nije pričao sa ćaletom, a i moji su se malo uhvatili za glavu. Odjavili smo se sa svih poslova i otišli u Aziju bez puno love, planova i povratne karte. Što se kaže "na budalu". Proveli smo tri meseca u Kambodži, na Baliju i Šri Lanci, i desio nam se pun kofer dogodovšitan. Evo je retrospektiva nekih od tih događaja - rekla je Ana uz prateće kadrove sa mnogobrojnih mesta i avantura.

Nije sve išlo baš po planu, a Anja se nije libila da otkrije i negativne stvari sa kojima su se suočili.

- Zaposlili smo se u Kampotu i radili u Ramo Resortu za smeštaj i hranu. Dekintirali, napravili krem bananice, valjali ih po Kambodži za 40 dolara. Osvanuli na naslovnoj strani portala, a to video naš ortak koji je živeo u Pnom Penu. Nabacio nam tezgu pa smo snimili neki video za "pool bar" i zgrnuli neku lovu dovoljno za karte do Balija i malo preko. Tamo nam je smeštaj bio za "dž", jer je gazda Ketut tek bio otvorio, pa da ga ne bije maler - priča Anja kroz smešak uprkos i ne tako lepim događajima koji su se nizali u tom periodu.

Umeli su, kako kaže, da jedan dan žive na visokoj nozi, dok su drugi dan doslovno jeli ostatke tuđe hrane.

-  Malo gosti u stanu od dva miliona evra, malo jedemo ostatke tuđe hrane u tržnjaku. Gubili karticu, fasovali ujede insekata, padali s motora, a onda dobili neki onlajn posao i zapalili na Šri Lanku. Rintali dve nedelje kod nekog Šaktija i lik nas "oladio" za kintu. Za dlaku izbegli dramatičan uragan i pobegli u Negombo. Nismo imali pare da se vratimo u Evropu pa smo digli dimne signale preko interneta. To je videla jedna kompanija i pokrila nam karte. I tako, posle tri meseca se dovucarali iz Azije u Barselonu - priča Anja.

Danas, kako kaže Anja, sedam godina kasnije, sa dva saputnika više vraćaju se u Aziju, opet sa kartom u jednom pravcu, na mestu gde je "ceo ovaj cirkus i počeo". 

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Amerikance ko je GOAT-a tenisa: Niko nije izabrao Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA