Uznemirujući snimak kruži mrežama: Muškarac u Predejanu motkom nasmrt pretukao malog komšijskog psa!

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Na društvenim mrežama pojavio se istinski uznemirujući snimak muškarca koji je u Predejanu nasmrt pretukao malog komšijskog psa udarajući ga štapom. Prema informacijama, stravičan čin je zabeležen zahvaljujući sigurnosnoj kameri, a isti je objavio upravo komšija koji je bio vlasnik nesrećne životinje.

Video prikazuje, kako se čini, dva kučeta koja se igraju u dvorištu, a onda se iza ugla pojavljuje muškarac koji u ruci drži veliku motku. On prilazi životinjama i počinje sa udarcima.

Nemilosrdno zamahuje iako ne nailazi na otpor. Jedno kuče uspeva da se skloni i tako naizgled spasava sebi život, ali drugo nije bilo te sreće.

Nesrećna životinja pokušava da se udalji, ali joj muškarac to ne dopušta, pa kreće za njom i agonija se nastavlja.

Pas potom pokušava posledenji put da se spase i to ne agresijom, već, dok vidno povređen nekontrolisano pada, skrivanjem ispod obližnjeg kombija. To nije zaustavilo muškarca.

On prvo pokušava da ga dohvati, pa se odaljava kao da traži drugu životinju, a onda se vraća do psića, naizgled jazavičara, koji je pokušavao da se spasi iako je već bio na izmaku, potpuno izmučen svirepim udarcima.

Prema informacijama, muškarac je ispunio nameru koju je imao od starta i usmrtio je psa.

Oba kučeta su, sudeći po snimku, bila veličine jazavičara i likom su podsećala upravo na tu rasu. Podsetimo, jazavičara kao pasminu odlikuje izuzetno mali rast i težina do i oko eventualno deset kilograma, što nije ni prineti odrasloj osobi, pa ni muškarcu sa snimka naoružanim motkom.

Bezuman čin nasilja, prema informacijama, objavio je vlasnik stradalog psa koji je poručio i da je o svemu obaveštena policija, ali i da će o svemu obavestiti i udruženja za zaštitu životinja, a komšiji podneti tužbu. Kako je poručio, zločin se odigrao u njegovom dvorištu, a do sada sa komšijom nije imao problema, te mu razlog napada na kuče nije jasno.

Telegraf.rs neće objaviti snimak zbog izuzetno uznemirujućeg sadržaja.

(Telegraf.rs)

Video: Duarte sa bele tačke doneo prednost Zvezdi protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Major Ljuba Vulović

    30. avgust 2024 | 10:01

    Užas.Hitno ga zatvoriti i ne puštati napolje.O robiji i da ne govorimo.

  • Zatvor

    30. avgust 2024 | 10:33

    Na sud, pa u zatvor, kao onaj bezumnik koji je maltretirao konja.

  • LO

    30. avgust 2024 | 09:53

    A šta su psi tražili ko komšije,ja bih i pse i komšiju prebio jer ne poštuju privatnost tuđeg poseda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA