Potresni snimak iz Novog Sada: Muškarac leži nasred puta da ga pregaze kola, a pored žena i dečja kolica

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nadasve tužna, ali i uznemirujuća situacija desila se u Novom Sadu. Dok se vozač približava automobilom, kamera njegovog vozila hvata scenu gde muškarac raspojasan leži nasred puta, a samo nekoliko koraka dalje stoji ženska osoba dok su pored nje dečja kolica u kojima je verovatno ležalo dete.

Noć, kola se približavaju, muškarac provocira vozača da pređe preko njega gestikulirajući rukom. Žena okreće leđa, verovatno da bi skrila svoj lik.

Dok vozač prolazi pored nepoznatog muškarca, isti mu revoltirano dobacuje reči koje nije moguće čuti, niti razaznati snimkom.

Razlog neprijatne scene ostaje nepoznat, kao ni to da li je u pitanju bila konzumacija alkohola ili nekih drugih supstanci, ali ono što je neosporno jeste da je beskrajno tužna i krajnje zabrinjavajuća.

Snimak je, prema navodima, zabeležen na novosadskom Kemenjaru, a objavljen je na stranici nsuzivo.rs

Komentari su izmešani, pa dok su neki skretali pažnju na alarmantnost scene i sugerisali da je trebalo pozvati dežurne službe, drugi su izražavali svoju zgranutost situacijom, ali kako to uvek biva bilo je i onih koji su želeli da budu duhoviti pojedinima.

Nije poznato kako se situacija kasnije odvijala, ali ostaje nada da niko nije bio povređen.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA