Tri sestre iz Loznice stale uz teško bolesnog komšiju Đorđa (17): Ulepšaće sugrađanke, a sav novac daće njemu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Teško obolelom mladiću Đorđu Jovanoviću (17), poželele su da pomognu tri sestre iz Loznice, njegove komšinice, a način na koji će to učiniti obradovaće mnoge devojke. Aleksandra, Dajana i Dragana koje vode salon lepote u ovom gradu odlučile su da prodaju vaučere za razne tretmane u njihovom salonu, a novac od prodaje predaće Đorđu koji se dugo bori protiv podmuklog neprijatelja koji mu se vratio.

Kada je imao samo 16 godina Đorđe se suočio sa najtežim oblikom raka krvi  - AML. Nakon mukotrpne borbe protiv agresivne bolesti, za hrabrog dečaka pronađen je donor u Nemačkoj, a zatim je izvršena transplatacija koštane srži nakon čega je usledio period oporavka. Nakon lepih vesti, uspešne operacije i jednog mirnog perioda u Đorđevom životu, na vrata je ubrzo ponovo zakucala teška prošlost koja se vratila u još gorem obliku.

Lekari su potvrdili da se bolest vratila, a Đorđu koji živi kao podstanar sa majkom i bratom koji je školarac, predostoji nova borba za koju ga niko nije ni pitao da li je spreman.

Na putu ka duploj pobedi ovog puta za svog komšiju ujednile su se tri sestre koje će na humanitarnom bazaru koji se održava u Loznici 4. septembra prodavati vaučere za tretmane u njihovom salonu, a sav novac od toga uplatiti na račun Đorđove majke.

One su sve oduševile sve vojom humanošću, a za Telegraf.rs su otkrile kako su došle na ovu ideju.

- Đorđe je naše dete iz komšiluka, opaka bolest se vratila i prosto sam želela da na bilo koji način pomognem, koliko mogu. Sestre i ja smo odlučile da ponudimo usluge našeg kozmetičkog salona, da sav novac ide baš na račun njegove mame. Tako smo došli na ideju poklon vaučera, jer je to nešto što na bazaru možemo kupiti i pokloniti nekome dalje, a novac naravno poklanjamo njima. Danas je na ceni lep manikir, lepe obrve, tako da ćemo to i poklanjati. Mnoge kolege su učestvovale, naši sugrađani, pa nam je drago što možemo biti deo cele humanitarne akcije. Bazar će biti održan 04.09. i radujemo se učešću, nadamo se da ćemo sve rasprodati. Želimo da Đorđe ozdravi, iskreno i od srca pomoći ćemo koliko god budemo u mogućnosti - rekla je Aleksandra, vlasnica studija "Aleksandra Aka".

Svi koji žele da pomognu mogu to učiniti uplatom na tekući račun: 170-10607231001-38 Anica Jovanović.

(Telegraf.rs)

Video: Mali Luka ide u Tursku! Jelena Karleuša uplatila novac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA