"Ako ste dobili jedan viška, javite se": Srbinu izgubili pasoš na Evzoniju, zamolio za pomoć, pa nastao haos

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na granici Evozoni jedna Srpkinja se požalila da su joj izgubili pasoš, ali kako je pitanje šta će moći granična policija da uradi, apel je uputila i putem mreža.

Taj apel o izgubljenom pasošu brzo se proširio, a pretpostavlja se da je, zbog navoda da je isprava na muško ime, od osobe muškog pola s kojom je putovala.

"Izgubili su nam pasoš na granici Evzoni. Ako je neko slucajno dobio jedan pasoš više, molimo Vas da nas kontaktirate. Male su šanse, ali da probamo... Puno hvala", napisala je.

Mnogi su je podržali i podelili njenu objavu, ali bilo je i onih koji su jedva dočekali da "osuju paljbu" jer nisu pregledana dokumenta odmah po prelasku granice.

Toliko je bio izražen animozitet da je objava na kraju morala da bude zaključana za komentarisanje.

"Puno hvala svima na podizanju posta. Želimo Vam srećan put! Lep odmor! A iz našeg iskustva ipak pripazite pa makar to bilo i službeno lice, svi mogu da pogreše. Mi smo stigli i objavili pasoš nevažećim. Pravićemo nov. Zaključavam post, ali ostaviću ga kao podsetnik za eto naivnu grešku koja svakom može da se desi. Svako dobro!", navedeno je.

No, ukoliko ste juče prolazili preko gorepomenutog graničnog prelaza, dobro proverite isprave koje su vam vraćene, što nije loš savet i svima za ubuduće, bez obzira na gužvu, žurbu ili bilo kakve neprijatnosti u momentu prelaska granice.

Što se tiče negativnih komentara, valja podsetiti da nije teško biti fin, niti je teško da se zadrži mišljenje za sebe ako već nije konstruktivno i ne može da pomogne jer - svi greše!

(Telegraf.rs)

Video: Şaobraćajka u Kneza Miloša: Trola pala na devojčicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA