Prvi put se oglasio Dane, gorštak sa Golije: Žena me je lažno optužila, dete je kod mene, tu će i da ostane!

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 19

"Ona je mene lažno optužila, a čujem i da se udala šesti put. Užas šta mi rade, mediji su me razvukli, napravili od mene nasilnika, prete mi stalno. Više ne čitam te komentare, vređaju me, i tamo u Bosni mediji svašta za mene pišu. Ja kriv ništa nisam, neka idu na sud, pa neka tamo to pričaju.  Dete je, hvala Bogu, kod mene i tu će i da ostane", rekao je gorštak sa Golije Danijel Bijorac za Telegraf.rs nakon naše informacije da ga je žena prijavila.

Povodom optužbi svoje supruge, on insistira na tome da su lažne.

"Za prijavu su posle oni (policajci prim. aut.) proverili i videli da je to lažno da bi otišla u Sarajevo, jer ja nisam dao da se ide tamo. Želela je dete da odvede. Ona je to sa majkom osmislila, pa je policija reagovala. Videli su da nije bilo nasilja",  tvrdi Bijorac.

Podsetimo, Danijel Dane Biorac, poznatiji kao "gorštak sa Golije" u žižu javnosti je dospeo kada se proširila priča o njemu i načinu života koji voli na planini. Pričao je tada Dane kako, bez porodice i komšija u blizini, brine o svom imanju i životinjama. Tada je rekao da želi da se oženi i izgradi porodicu, što se desilo uskoro - žena mu je Kristina rodila sina Jovana.

Međutim, ubrzo se desio preokret. Kristina, koja je sa Danetom na planini živela nekoliko godina, optužila ga je na društvenim mrežama i u medijima. Ona je tvrdila da su je Dane i njegova majka Vesna "zlostavljali i trovali" i ispričala ranije da je sa teškom upalom creva završila u bolnici. Dodala je i da je "zaradila" neizlečivo oboljenje creva. Telegraf nije dobio potvrde ovih navoda.

"Nikada nisu bili venčani, jedina tužba koju je podneo je da se liši starateljstva nad detetom"

Jedan član porodice kaže da Dane ipak nije tužio Kristinu, iako dodaje da su tvrdnje koje je Kristina iznela neistinite.

- Advokat ga je savetovao da ne podnosi tužbu, jer je tako nešto samo bacanje para. Nema potrebe da je tuži. Kristina i Dane nikada nisu venčani, živeli su u vanbračnoj zajednici i imaju sina. O sinu brine Dane, a Kristina je otišla za BiH. Tvrdnje koje je ona iznela u medijima su netačne, a fotografije koje je objavila nastale su još 2018. godine kada je bila bolesna i skupljala novac za lečenje. Jedina tužba koju je Dane podneo jeste da se Kristina liši starateljstva nad detetom - tvrdio je za Blic član porodice.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maska

    28. avgust 2024 | 11:14

    Malo dete pripada majci

  • teta

    28. avgust 2024 | 11:18

    Dete pripada majci i civilizaciji. Roditelji vaspitavajte cerke posebno da paze sta rade i za koga idu!

  • ime

    28. avgust 2024 | 11:36

    Pare od nas vise neces dobijati, izgradili ti ljudi kucu slali ti svasta ti se osilio: e pa ne moze vise. Radi nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA