NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 28. avgust 2024. godine

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 28. avgust 2024. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo će obradovati Delije: Milojevic dobio veliko pojačanje na treningu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    27. avgust 2024 | 21:22

    Па да ли је могуће да су се ове српске мушкарчине уплашиле Северине. Па онда није ни чудо што смо изгубили Книн и РСК. Сада ми је све јасно. Храбри само под маслином у Храму светог Жекса. На Пинку.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    27. avgust 2024 | 21:52

    Једино што остаје као непознаница је да ли има спискова неподобних грађана Србије. Кладим се да има. Рецимо моја мајка од 80 година. Зато, добро се погледајте у огледало. Када сте у стању да хапсите активисте за очување животне средине, да малтретирате жену од 80 година која је имала мождани удар, да српске домаћине проглашавање за терористе, шаљете САЈ на њих, вршите репресију над научницима, одузимате право на рад певачима народне музике итд, итд. То је ружна слика. Одрођени сте од народа и одржавање се у вештачким условима. А род за ову годину је преполовљен. 40 локалних самоуправа је имало потешкоће у водоснабдевању. Природа не може безумни да се уништава и експлоатише а да не узврати ударац.

  • Z

    28. avgust 2024 | 08:03

    Sladjo, ti sve bolja i bolja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA