Pažnja, radovi u toku! Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama, evo i gde

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na auto-putu E-763, petlja Preljina - petlja Takovo, između tunela Brđani i Šarani, u dužini od oko 2 kilometra, ka Beogradu izvode se radovi na asfaltiranju, do 30. avgusta do 12 časova, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na putu Irig - Sremska Kamenica u toku su radovi na sanaciji klizišta na spustnoj traci sa Iriškog Venca prema Sremskoj Kamenici, do 02. septembra do 17 časova, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Na putu Preljina - Ovčar Banja izvode se radovi na sanaciji dilatacionih spojnica na vijaduktu u Čačku, od danas u 8 sati do 20. septembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Šabac-Volujac izvode se radovi na urezivanju induktivnih petlji kod Tekeriša, danas od 6 do 18 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Čenta - Baranda, zbog rekonstrukcije mosta preko reke Tamiš, na snazi je obustava saobraćaja do 15. novembra, a alternativni putni pravac je državni put Čenta – Dunavac, zatim opštinski put do državnog puta Opovo - Baranda.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA