Ljubavna priča u povoju? Holanđanka traži Srbina Stefana, upoznala ga u Nišu

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Velika je moć društvenih mreža. U to se uverila i devojka iz Holandije kada je zatražila pomoć da pronađe mladića kog je upoznala u Nišu.

"Pokušavam da nađem nekoga koga sam upoznala prošlog petka u Beer garden-u u Nišu. Mislim da se zove Stefan, lepo smo se proveli. a on je bio baš fin. Nismo razmenili društvene mreže, a ja bih i dalje volela da budem u kontaktu sa njim nekako. Vratila sam se kući posle putovanja i ne mogu tek tako da odem do njegove kuće i pokucam na vrata. Neko me je uputio da pošaljem svoju molbu na ovaj nalog, pa to i činim. Hvala, nadam se da možete da mi pomognete", napisala je ona molbu upućenu na adresu Nishnocu.

Odmah su se javili i duhoviti komentatori: "Ne nasedaj Stefane hoće srpski pasoš da može stalno da sluša Bobana Zdravkovića", "Daj pitajte jel mora baš Stefan...isto joj je to", "Evropski pasoš je u pitanju Stefane javi se", "Kakvi li su Holanđani kad ova došla ovde da traži"...

Ubrzo se u komentaru javio i jedan imenjak momka kog traži Holanđanka, ali je njegovo "evo me", prošlo nekako neopaženo.

Priča se baš brzo odvijala, pa je u roku od dva sata, od Cherylie, kako se predstavlja na Instagramu, stigla i druga poruka:" Hej, poslao mi je poruku, mnogo vam hvala".

(Telegraf.rs)

Video: Sto puta ga je spucala u glavu a on je i dalje voli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    27. avgust 2024 | 17:05

    Pametna je ona ,Ako ti se svidja pokusaj sve ,ali mozda je mladic veren,ozenjen,stidljiv ili prvo da pita mamu hhh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA