Gašić prisustvovao početku infrastrukturnih radova u kasarni Dedinje

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvovao je danas početku infrastrukturnih radova na objektu za smeštaj pripadnika Garde Vojske Srbije, u kasarni "Dedinje" u Beogradu.

Komandant Garde pukovnik Željko Furundžić predstavio je ministru odbrane projekat rekonstrukcije objekta površine oko 12.500 kvadrata, oštećenog tokom NATO agresije 1999. godine, a čija je delimična rekonstrukcija bila od 2003. do 2007. godine, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Gašić je istakao da je infrastruktura jedna od važnih oblasti u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije koje su definisane kao prioritetne, uz opremanje najsavremenijim naoružanjem i vojnom opremom.

- Uz snažnu podršku našeg državnog rukovodstva, predsednika Vučića i Vlade Srbije, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije nastaviće i dalje da stvaraju što bolje uslove za život i rad naših pripadnika - rekao je Gašić.

Naveo je da će biti nastavljena ulaganja u rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih objekata, opremanje i jačanje vojske, jer je samo jaka vojska garant bezbednosti svih nas i garant jake i bezbrižne Srbije.

Gašić je naglasio da će rekonstruisani objekat pružiti odlične mogućnosti za život i rad pripadnika Garde.

Početku infrastrukturnih radova na objektu za smeštaj pripadnika Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" prisustvovali su i državni sekretar u Ministarstvu odbrane Mile Jelić, zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović i vršilac dužnosti pomoćnika ministra za infrastrukturu i usluge standarda Boriša Roljić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Luna Pilić o filmu "Sveta porodica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA