Devojka sa krilima u Parizu: Otvorena izložba, Dejana očarala Parižane

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Dejana Bačko, možda je poznatija javnosti kao "Devojka sa krilima" iako je svoj nadimak sa društvenih mreža promenila u "Mama sa krilima" od kako se ostvarila i na tom polju, trenutno se sa svojom porodicom nalazi u prestonici Francuske gde je u toku izložba "Umetnost i sport", koja je organizovana povodom početka Paraolimpijskih igara.

Jedna od izlagača je upravo Dejana, devojka koja je javnost ostavila u čudu svojim uspesima više puta nego što se to može nabrojati.

Danas je inspiracija mnogim ljudima, ne samo u regionu, već i širom planete.

Na osnovu objave na njenom Instagramu, Dejana u Parizu nije "samo" izlagala svoja dela, već je i kreirala nova u samoj galeriji.

Povodom izložbe, poručila je da joj je ovaj projekat bio jedan od najinteresantnijih do sada.

Sudeći po snimku, čini se da odziv Parižana nikako nije bio zanemarljiv i nadamo se da će tako ostati do 20. septembra do kad i traje.

Podsetimo, Dejana je rođena bez ruku, ali to je nikada nije omelo u nameri da postigne sve što poželi, a njeni uspesi su brojni.

Ona je prva svetska paraolimpijska prvakinja Srbije u tekvondu, nacionalna prvakinja Srbije u streljaštvu, slikarka, influenserka, ali najviše - primer kako mladima, tako i starijima.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA