NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 25. avgust 2024. godine

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 25. avgust 2024. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    24. avgust 2024 | 22:07

    Ako su ovi, ekolozi, što šetaju besposleni, i pričaju o ekologiji, zaista ozbiljni, hajde da organizujemo akciju čišćenja Beograda, ali celog grada sa naseljima, jer, gde god zavirite, u centru ili dalje ima bezbroj papirica, kesa, limenki, flaša, opušaka, govanaca od pasa, manjih deponija i sl. I, to, bar jednom mesečno.Onda ću im verovati. Ovako, ne blejite džabe po gradu, već, nešto korisno, radite, tako ćete izbaciti to mrziteljstvo iz glave, pa na sledećim izborima da vas Bog vidi.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    24. avgust 2024 | 21:48

    Председник Србије може канцеларију и на Марс, али од Западне Србије неће направити Марс. А што се тиче удара на православље , то траје и прелило се уопште на хришћански свет што смо видели и на отварању ОИ у Паризу. Посебно је бесмислено када секуларне структуре мисле да ће својим декретима да убеде вернике да нису део неке канонске Цркве. Па то су мислили и комунисти. Што би ми Срби рекли, свири, свири, па и за појас задени. Народ разуме своје духовне пастире, дише са својом Црквом. Државе могу да нападну једна другу, да узврате једна другој, може и нека идеологија да се изроди која није добра. Али то нема везе са вером. Нити са каноном. Нису вође овог света устоличене у Цариграду. Нису ни патријарси. Водите рачуна како се понашате. Казна може да буде немерљиво већа од штете коју правите као губари.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA