Oglasio se MUP zbog požara u fabrici "Nevena Kolor" u Leskovcu: Zaokružen je sa svih strana

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Požar koji je juče izbio u magacinu fabrike za proizvodnju boja, lakova i sličnih premaza "Nevena Kolor“ u Leskovcu zaokružen je sa svih strana, saopštio je sinoć MUP i naveo da su vatrogasci sprečili širenje požara na susedne objekte, proizvodne pogone i magacine.

Požar koji je izbio juče u 16.56 časova zahvatio je tri magacina površine oko 4.000 metara kvadratnih.

Na gašenju požara angažovana su 54 vatrogasca-spasioca sa 20 vozila iz VSJ Leskovca, Vlasotinca, Lebana, Niša, Vranja, Jagodine, Prokuplja, Kragujevca i Pančeva, kao i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Leskovac.

Tokom jučerašnje intervencije tri vatrogasca-spasioca su dehidrirala, a nakon ukazane medicinske pomoći od strane Doma zdravlja u ovom gradu, oni se dobro osećaju.

Logističku podršku pripadnicima Sektora za vanredne situacije MUP sve vreme su pružale i gradske službe Grada Leskovca i opštine Vlasotince sa svojim komunalnim javnim preduzećima.

Sve vreme Gradski zavod za javno zdravlje prati situaciju i vrši merenja kvaliteta vazduha periodično u intervalima od 2 do 3 sata, naveo je MUP.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Požar u Kladovu: Dim se širi na sve strane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA