POŽURITE! Konkurs ROMA Company za subvenciju od 50% materijala za renoviranje ulaza zgrade traje još kratko

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ostalo je još malo vremena da udahnete novu svežinu ulazu vaše zgrade, uz pomoć ROMA Company koja je tu da vas podrži kroz subvenciju 50% materijala za renoviranje ulaza zgrade

Prijavite se na konkurs za dodelu subvencija od 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica!

Konkurs traje do 1. septembra 2024. i odnosi se na sve stambene zgrade na teritoriji Republike Srbije, a zainteresovane stambene zajednice mogu aplicirati na email adresu subvencije@roma.rs , ili poslati poštom na adresu ROMA Company d.o.o. Milana Rešetara 11, Zemun, 11080 Beograd, sa naznakom "SUBVENCIJA – stambene zgrade".

Pod sloganima "Ko kreči kuću leči" i "ROMA daje POLA" koji su se mogli videti na različitim mestima u Beogradu, ROMA Company je u prethodne dve godine podržala renoviranje čak 200 ulaza na teritoriji Republike Srbije. Ova akcija je pokrenuta s ciljem jačanja međusobnog poverenja sa stambenim zajednicama i stanarima, kako bi se uspostavili trajni odnosi i poverenje u ROMA Company za izvođenje svih vrsta radova.

Aplikacije je neophodno popuniti za svaku stambenu jedinicu posebno, a popunjava ih upravnik stambene zajednice ili kompanija za profesionalno upravljanje.

U obzir za izbor zgrade koja će dobiti donaciju uzeće se objekti čija veličina i lokacija odgovaraju kapacitetu da se renoviranje uz pomoć subvencije ROMA Company sprovede u dogovorenim rokovima. Odluka o izabranim stambenim jedinicama biće objavljena 15. septembra 2024 na sajtu roma.rs, a svi podnosioci prijava će email-om ili pismom biti obavešteni o rezultatima.

Uz pomoć ove subvencije, zajedničkim snagama dajemo novi život i lepotu našem gradu, a za sve dodatne informacije možete pisati na subvencije@roma.rs.

KO KREČI KUĆU LEČI

(Telegraf.rs/PR)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA