Da li kupujete OVO? Ovi proizvodi kriju tajne koje vam se neće dopasti!

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Danas smo preplavljeni raznim vrstama papira, salveta i džambo rolni koje kriju "tajne" koje vam se neće dopasti

Iako ih neretko biramo za proslave i dečije rođendane, većina njih nema sertifikat koji dokazuje da zadovoljava visoke međunarodne standarde - IFS. Taj standard ispunjava samo proizvođač čija je proizvodnja pod kontrolom od prvog do poslednjeg koraka. Tek kada se svi koraci ispune, može se reći da je ubrus ili papir bezbedan u dodiru sa hranom i da nećemo uneti štetne materije u organizam.

Osim toga, džambo ubrusi koji na prvi pogled deluju nepotrošivo izuzetno su tanki, pa se, za razliku od, na primer, čuvenih Professional Perfexovih ubrusa, brzo raspadaju u dodiru sа vlažnom površinom.

Takođe, papir neproverenih proizvođača nije mekan, već je grublji na dodir jer ima velike utisnute rupice kako bi delovao deblje. Sve te zamke čine da poverujemo kako je ta rolna zaista pozamašna i da će nam trajati.

Prava istina je da jedino troslojni Professional ubrus može da zameni krpu u kuhinji - neće se brzo raspasti kada pobrišete mokru površinu, a jedan list je sasvim dovoljan za mnoge kuhinjske zadatke.

I ne samo za to - odličan je i u brisanju staklenih površina i ogledala, jer ne ostavlja dlačice niti tragove!

Zbog svoje mekoće i visokog kvaliteta, možete njime brisati i lice, ili nosić deci, bez bojazni da ćete "nažuljati" kožu!

Ove ubruse možete kupiti u svim bolje snabdevenim prodavnicama. Na pakovanju piše Professional, a proizvođač je svima dobro poznati brend Perfex.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA