Eparhija bačka darivala dve hiljade mališana patikama: Mladi iz Novog Sada pokazali humanost

 
N. S.
N. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Akcija je naišla na oduševljenje i zahvalnost

Dobrotvorna ustanova Eparhije bačke "Vladika Platon Atanacković" obradovala je dve hiljade mališana sa područja Eparhije bačke darivanjem dečjih patika.

Ova humanitarna akcija realizovana je u saradnji sa arhijerejskim namesnicima i sveštenicima Eparhije bačke, koji su se aktivno uključili u organizaciju i distribuciju donacija.

Posebno značajan doprinos u pripremi i realizaciji ove akcije dali su novosadski srednjoškolci i studenti Univerziteta u Novom Sadu. Ovi mladi ljudi su učešćem u akciji pokazali svoju ljubav prema Bogu i bližnjem, pruživši na delu podršku zajednici i mališanima kojima je pomoć najpotrebnija.

Akcija je naišla na oduševljenje i zahvalnost, i predstavlja još jedan primer saradnje i solidarnosti u okviru Eparhije bačke. Ovakve aktivnosti doprinose jačanju zajedništva i brizi za najmlađe članove društva, koji kroz ovu pomoć dobijaju podršku i osećaj pripadnosti zajednici.

(Telegraf.rs)

Video: Sveta liturgija u crkvi Ružici povodom plivanja za Časni krst na Krstovdan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA