Vučević izrazio saučešće porodici stradalog rudara u rudniku Lece kod Medveđe

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 22

Premijer je apelovao na primenu svih zakonom propisanih mera u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu u svim rudnicima i jamama

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izrazio je danas najdublje saučešće porodici stradalog rudara u rudniku zlata, olova i cinka "Lece" kod Medveđe i od nadležnih organa zatražio da hitno utvrde sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Vučević je istakao da je gubitak ljudskog života nesaglediva tragedija za njegovu porodicu i prijatelje, kao i za rudnik "Lece" i ceo rudarski esnaf, saopšteno je iz kabineta predsednika Vlade Srbije.

Premijer je apelovao na primenu svih zakonom propisanih mera u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu u svim rudnicima i jamama, jer je to od ogromne važnosti za siguran rad i bezbednost rudara.

U rudniku "Lece" kod Medveđe, noćas je oko pola sata nakon ponoći, poginuo je N. M. (44) iz Lebana. Istraga o ovom nesrećnom događaju je u toku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    21. avgust 2024 | 13:55

    Iskreno saucesce poridici.

  • Strahinja

    21. avgust 2024 | 13:32

    O svemu misle. Bravo!

  • Sandra

    21. avgust 2024 | 14:02

    Tragedija u rudniku Lece nas sve duboko pogađa. Posaljite molitve i podršku porodici i prijateljima preminulog. Neka počiva u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA