"Čuo sam dečji plač, izašao i zatekao stravičan prizor": Masovno trovanje pasa u Pirotu

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Masovnih trovanja u Pirotu ima, nažalost, relativno često, najčešće u Starom tigrovom naselju, ali i u drugim delovima grada

U Pirotu, tačnije kod naselja Cincin kladenac, se ovih dana dogodilo masovno trovanje pasa. Nekoliko vlasničkih pasa brutalno je otrovano što je uznemirilo meštane. Reč je o ulicama Petra Kočića, Stojana Miladinovića i okolnim ulicama, gde se dogodila prava drama pomenutih dana.

- Bilo je rano ujutru, čuo sam odjednom dečji plač, kada sam izašao na ulicu da vidim, prizor je bio stravičan. Jedan od otrovanih pasa ležao je na ulici na Drugom ringu bespomoćno, ljudi su pokušavali da mu daju vodu, mališani čiji je ljubimac otrovan su plakali kao kiša. Čuo sam da je nekoliko vlasničkih pasa otrovano veoma jakim otrovom, koji jedino kod nas može da se kupi u slobodnoj prodaji. Prizor je bio stravičan, svi smo se potresli - priča jedan od meštana.

On podseća na još jedan od najvećih strahova kada su u pitanju takve situacije.

- Zamislite da je neko dete u igri slučajno dodirnulo otrovani hleb ili šta god da je taj monstrum bacio na ulicu. Došla je i policija, uradila uviđaj, nadamo se da će skupo platiti za ono što je uradio - ispričao je.

Masovnih trovanja u Pirotu ima, nažalost, relativno često, najčešće u Starom tigrovom naselju, ali i u drugim delovima grada.

(Telegraf.rs/Pirotske vesti)

Video: Ovo je priča o Baćiju, psu koji je rasplakao i ujedinio Užičane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    21. avgust 2024 | 11:25

    Da ga vidim on bi pojeo taj otrov, monstrum. Moze li u tom svom bolesnom umu da shvati da mi svoje pse volimo kao svoju decu. Ako su i ulicni psi to su ziva bica , najdivnija na svetu. Prokletnici, zelim im sve najgore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA