Ovo su tačke na kojima se izvode radovi na putu širom zemlje

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Budite pažljivi u saobraćaju

Na nekoliko saobraćajnih deonica širom Srbije trenutno se izvode radovi koji utiču na tok saobraćaja.

Na auto-putu E-763, deonica Ub – Obrenovac, u oba smera, do 21. avgusta teku radovi na zameni odbojne ograde. Radovi se izvode svakog dana od 7 do 15 časova, a zbog toga su zaustavna i preticajna traka zauzete.

Radovi na rehabilitaciji voznog i zaustavnog kolovoza na petlji Beograd - Radio Far (Autokomerc) sa petljom Aerodrom, koji su bili planirani od 20. do 27. avgusta, odlažu se do daljeg.

U Novom Bečeju, zbog manifestacije „Velikogospojinski dani – Gospojina 2024“, od 22. do 27. avgusta biće obustavljen saobraćaj na deonici od raskrsnice sa ulicom Dušana Miljevića do raskrsnice sa ulicom Save Kovačevića. Vozila će biti preusmerena na alternativne pravce kroz naselje.

Na deonici Selište – Gamzigradska Banja, 20. avgusta u periodu od 10 do 17 časova, izvodiće se redovni radovi na održavanju, uključujući proveru rasvete u tunelu Strmen. Saobraćaj će se odvijati naizmenično.

Na putu Svilajnac - Medveđa, radovi na rehabilitaciji se nastavljaju do 30. novembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Takođe, na deonici Gornja Sabanta - Rekovac radovi će trajati do 10. septembra, u periodu od 7 do 17 časova, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić obilazi završne radove na novoj železničkoj stanici u Vrbasu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA