NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 20. avgust 2024. godine

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 20. avgust 2024. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Jako nevreme na Mokroj Gori, pao led i zabeleo sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    19. avgust 2024 | 20:45

    Репресија неће зауставити народ, научну, академску, културну, политичку заједницу у Србији у истрајавају да се забрани експлоатација литијума и бора у Србији. Свако ко је на тој страни, истински воли Србију. А на тој страни су сви. Људи немају по Србији елементарне услове за живот, 20% људи живи у сиромаштву или ризику од сиромаштва. Пола Србије нема канализацију, друга половина воду. Али власници Инфирмера и Пинка имају и спратове и мегаломанске замкове, у захвалност што други немају ништа. Па треба још да их отерате са вековних огњишта, да им прекопате гробове предака палих у два светска рата. Што нисте поменули Јадар пре избора. Зашто сте лагали гласаче у Србији? Србија је потписник међународних конвенција за заштиту животне средине. Устав прописује понашање у том смислу. А грађани су носиоци суверености. И грађани су рекли не пројекту Јадар. Или за вас грађани нису грађани, већ вам треба превод на кинески.

  • S

    20. avgust 2024 | 07:45

    Bravo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA