Institut za transfuziju krvi Srbije poziva i ove nedelje građane da daju krv

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U četvrtak, 22. avgusta, od 9 do 14 sati, za dobrovoljne davaoce svoja vrata će otvoriti Crveni krst Obrenovca

Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je danas građane da se i tokom ove nedelje odazovu brojnim akcijama dobrovoljnog davalaštva krvi u čitavoj zemlji.

Kako je saopštio Beoinfo, krv se može dati u ovoj ustanovi, koja se nalazi u Svetog Save 39, i to radnim danom od 7 do 19 i subotom od 8 do 15 sati.

Kada je reč o planiranim akcijama u Beogradu, transfuziološki autobus će se sutra od 10 do 14 časova nalaziti u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu, dok se u sredu od 10 do 14 sati krv može dati u Biblioteci "Despot Stefan Lazarević" u Mladenovcu.

U četvrtak, 22. avgusta, od 9 do 14 sati, za dobrovoljne davaoce svoja vrata će otvoriti Crveni krst Obrenovca, dok će se transfuziološki autobus u petak, 23. avgusta, od 9 do 13 časova nalaziti kod Doma zdravlja u Požeškoj na Čukarici.

Za predstojeći vikend planirano je nekoliko akcija. Transfuziološki autobusi će u subotu biti locirani ispred "Lidla" u Kaluđerici od 9 do 13 i ispred Crkve Svetog preobraženja Gospodnjeg na Vidikovcu od 9 do 14 časova.

U nedelju će biti u lazarevačkom i borčanskom "Ritejl parku" od 10 do 15 časova, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA