Pogledajte aktuelne informacije sa puteva Srbije: Na ovim deonicama potrebno je strpljenje

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vozači su pozvani da prate saobraćajne informacije i prilagode svoje kretanje prema trenutnim uslovima na putu

Zbog saobraćajne nezgode na putu Kokin Brod – Nova Varoš, u blizini Zlataraskog jezera, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Vozači se mole da prilagode brzinu uslovima na putu.

Takođe, na auto-putu E-80, na oko 600 metara nakon izlaza iz tunela Sarlah, u smeru ka Nišu, teretno motorno vozilo je stalo u zaustavnoj traci zbog kvara, pa se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

Na auto-putu E-70, na deonici Ruma-Šabac, do 26. avgusta 2024. godine izvode se radovi na košenju trave, zbog čega će dolaziti do povremenog zauzeća traka. U opštini Nova Crnja, saobraćaj je obustavljen na putnom pravcu Srpski Itebej – Nova Crnja zbog radova na mostu preko reke Stari Begej. Alternativni pravci su uspostavljeni, a radovi će trajati do kraja godine.

Na naplatnim stanicama u Srbiji trenutno nema zadržavanja. Međutim, na graničnim prelazima situacija je složenija. Na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanja na izlazu traju do 300 minuta, dok na prelazu Batrovci zadržavanja za putnička vozila dosežu čak 360 minuta, javljaju Putevi Srbije.

Vozači su pozvani da prate saobraćajne informacije i prilagode svoje kretanje prema trenutnim uslovima na putu.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić obilazi završne radove na novoj železničkoj stanici u Vrbasu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA