Udala se Vijetnamka koja je pobrala simpatije Srba: Za medeni mesec izabrala ovaj srpski grad iz 2 razloga

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Nakon venčanja, naravno, usledio je medeni mesec, a destinacija koju je novopečena mlada izabrala nije baš tako uobičajena

Simpatična Vijetnamka Liz (29) iz Australije se doselila u Beograd pre četiri godine i osvojila Srbiju i region svojom neposrednošću, ali i svojim fantastičnim poznavanjem srpskog jezika koji je naučila za kratko vreme. Ona se nedavno udala za Žarka, a svoju ljubav krunisali su crkvenim venčanjem.

Nakon venčanja, naravno, usledio je medeni mesec, a destinacija koju je novopečena mlada izabrala nije baš tako uobičajena.

Podsetimo, i ranije smo pisali o ovoj preslatkoj devojci koja je zaljubila u Srbiju, naš narod, kulturu, ali i našu kuhinju. Ona je osvojila sve kada se odlučila na turneju po Balkanu i to svojojm miljenicom "vespom", o čemu smo takođe pisali. 

Sada je svoje pratioce na TikToku obavestila o jednom od najlepših dana u svom životu, kada je rekla "Da" čoveku kojeg voli i sa kojim čeka dete.

@lizlearnsserbian Da li ste ikada posetili Pirot? 🇷🇸 #pirot #visitpirot #serbia #srbija #visitserbia ♬ original sound - Liz Learns Serbian

- Udala sam se. Ne znam koliko možete da vidite, koliko sam se plašila da nešto neću razumeti i da ću se onesvestiti od vućine i nervoze - počela je ona.

Uprkos tremi koju je imala, a koja je normalna kada je tako važan dan u pitanju, mladi par uspeo je da kruniše svoju ljubav pred bogom bez problema, a onda je došao red i na medeni mesec.

- Kada je sve prošlo Žarko me je pitao gde hoću da idem na kratki medeni mesec. Neki parovi bi birali Španiju, Francusku ili Grčku, ali ja sam izabrala Pirot - ističe ona ponosno.

Kako dodaje Južna Srbja je njen omiljeni kraj naše prelepe zemlje, a posebno ističe da su ljudi sa juga najveseliji i da je roštilj perfektan.

Ali zašto baš Pirot?

- Prvo sam čula za Pirot zbog ćilima i njhovog saldoleda od 10 dinara, koji je sada 50 zbog inflacije. Pirot je idealan za šetnje pored prelepog keja. Htela sam da posetim i tvrđavu i muzej, ali trudnoća leti uopšte nije zabavna, pa smo morali da nađemo mesto da se "iskuliramo" od vrućine, a to mesto je Zavojsko jezero - kaže lepa trudnica.

Zašto baš pirot? - Zato što je tamo biser Srbije pun vodopada i prirodnih lepota - Stara planina - zaključuje Liz.

(Telegraf.rs)

Video: Deka Peka objašnjava zašto je pirotska peglana kobasica skupa: Održan Sajam u Pirotu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    18. avgust 2024 | 08:02

    Срећно младенци. Вашу срећу сте пронашли.Свако добро желим из Пирота

  • Boža zemunac

    18. avgust 2024 | 07:50

    Srećno. Živa bila I sina rodila.

  • Nebi nikome pozeleo brak

    18. avgust 2024 | 10:40

    Sa nekom iz daleka videce kad treba ici kod njenih u gosti koliko to kosta, I sam sam nesrecnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA