Ivana iz Kovina traži svoje sestre! Zadnji put ih je videla pre 20 godina, od očeve smrti o njima ne zna ništa

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ona je zamolila sve koji možda imaju neko informaciju o njima, ali i sestre ako se prepoznaju, da joj se jave

Ivana Pomar iz Kovina bacila se u potragu za svojim sestrama od strica koje nije videla punih 20 godina. Sve vreme ova žena živela je od uspomena na njih i informacija koja je dobijala od svog oca, sve dok on, nažalost, nije umro. Od tada o njima nije čula ništa, a sada pokušava da se ponovo spoji sa sestrama koristeći sve ono što je ostalo od sećanja.

"Moj pokojni otac i njihov pokojni otac bili su braća od strica. Odlazila sam kod njih kad sam bila osnovna škola... Isto prezime smo imale, Mitrović, ali verujem da su sada udate žene i da se više ne prezivaju tako", počela je Ivana svoju priču za Telegraf.rs.

Kako nam je otkrila, starija sestra zove se Sandra, a mlađa Ivana i otprilike su u svojim četrdesetim godinama, a u Kovinu su živele u kući koja je bila tik uz magistralu.

"Sećam se da je Sandra volela da crta, čak je crtala i po zidu svoje sobe... Ivana nije bila u tom fazonu. Znam da je Sandra u to vreme studirala u Novom Sadu, verovatno likovnu akademiju", dodaje naša sagovornica.

Poslednji put svoje sestre Ivana je videla pre 20 godina, a kako se priseća, njihovi roditelji bili su razvedeni. Zadnje što zna o njima jeste da mlađa sestra ima sina koji je star oko desetak godina.

"Moj pokojni otac se zvao Borislav, a njihov Dragan, čini mi se da im se majka zvala Ljilja, bili su razvedeni. Znam da Ivana ima sina oko desetak godina možda malo više. One su otišle svojim putem, napustile Kovin i svaki kontakt se gubi", napominje Ivana.

S obzirom da je i ona sama iz Kovina pokušavala je par puta da ode do njihove stare kuće, međutim kapija je uvek bila zaključana.

"Tražim ih po društvenim mrežama duže vreme ali verovatno su promenile prezime i nije bilo uspešno. Zaista bih volela da ih pronađem kako bi obnovili odnose ipak su mi to sestre jedine sa tatine strane (tj. jedina familija sa njegove strane)", kaže naša sagovornica.

Ona je zamolila sve koji možda imaju neko informaciju o njima, ali i sestre ako se prepooznaju, da joj se jave ili na mejl ivanaivka987@gmail.com ili na broj telefona 069741511.

"Ivana Pomar (devojačko Mitrović). Volela bih da ih nađem, jako sam volela da idem kod njih i želim da obnovimo kontakt", poručila je Ivana.

(Telegraf.rs)

Video: Majka nestalog Milana očajna: "Jedino ako mu neko nije pripretio..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA