"Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte": Grmi Iks zbog objave: Baka na moru popila pivo, pa zaspala na ležaljci!

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Priredila im, u najmanju ruku, nesvakidašnju situaciju na plaži

Među roditeljima ima i onih koji odluče da svoj godišnji odmor sa decom provedu i sa svojim roditeljima, kako bi svima bilo što lepše i rasterećenije, međutim jednom paru se dogodila nadasve nesvakidašnja situacija nasred plaže.

Naime, sudeći prema objavi na društvenoj mreži Iks, jedna baka je odlučila da se počasti pivom, pa zadremala na ležaljci, ali ne pre nego što je svojima poslala jasnu poruku.

"Par sa dvoje dece poveo babu da pomaže, bakuta zviznula dva piva (strogo iz flaše) i zahrkala na ležaljci. Pre toga im odbrusila: 'Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte'" - navedeno je.

Naravno, u komentarima je došlo do sukoba mišljenja. Dok jedni pozdravljaju odluku bake, drugi dovode u pitanje njenu ispravnost.

Ima onih koji naizgled "koriste" svoje roditelje i od njih očekuju da su uvek spremni da čuvaju svoje unučiće, možda baš zbog načina odrastanja koje su sami imali, ali ima i onih koji su zahvalni ukoliko bake i deke samoinicijativno budu uz njih.

Svakako iako nije poznato da li je pomenuti par baku poveo radi pomoći ili jer vole kad su zajedno, ostaje činjenica da im je priredila, u najmanju ruku, nesvakidašnju situaciju na plaži.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    16. avgust 2024 | 09:12

    Mojim roditeljima bih tesko na duze ostavila klince ali svekru i svekrvi uvek. Naravno, koliko mogu zdravstveno jer ni njima ne treba zivot uzeti. Oni toliko ljubavi i paznje poklanjaju unucicima i prakticno bi puzali zbog njih. Sami traze da budu sa njima i da ih gledaju svaki dan jer kazu da im je to zivot i to im daje energiju. Ne bih na more vodila nikog jer je to vreme za nas a baka i deka idu posebno ili sa svojom rodbinom i tako se svi odmore. Balans!:)

  • Ruzica

    16. avgust 2024 | 08:48

    Meni je to svekrva izgovorila jos pre 10 godina...u Bg, bez piva 🤣....

  • Ns

    16. avgust 2024 | 07:03

    Svako pravi svoje izvore. Ako babi i dedi nije zadovoljstvo da pricuvaju unuke, nije problem... Ali ne treba da ocekuju od unuka da im je stalo do njih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA