Jedinstveno veče posvećeno Tini Tarner na Zlatiboru

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovaj koncert je bila retrospektiva kroz rad i stvaralaštvo pevačice

Popularna rok simfonija koja je posvećena Tini Tarner, nastupila je u četvrtak 15. avgusta na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Popularne pesme i vanvremenski hitovi, napravili su fantastičnu atmosferu i učinili da mnogobrojni obožavaoci klasične i rok muzike uživaju u dobro poznatom liku i delu kraljice rokenrola.

U predivnom ambijentu Zlatibora, savršeno letnje veče je tokom izvanrednog nastupa pored poznatih melodija bilo ispunjeno aplauzima i ovacijama, što je potvrda dobre zabave za sve generacije. Simfoniju čini savršen i besprekoran spoj instrumentalista koji predstavljaju posebnu emociju i energiju, koja je po prvi put zasijala na zlatiborskoj sceni.

Izvođenje hitova poput "Proud Mary", "What's Love Got to Do with It" i "Simply the Best" pružilo je prisutnima nezaboravan muzički doživljaj. Orkestar je uspeo da prenese energiju i emocije originalnih izvođenja na

način koji je očarao sve prisutne.

Kako je veče odmicalo sjajna atmosfera je pratila razigranu i raspevanu publiku, pesme su se smenjivale u bogatom i raznovrsnom aranžmanu. Rok muzika u simnfonijskom maniru učinila je da najistančaniji ljubitelji

ove melodije uživaju u ovom spektaklu.

Ovaj koncert je bila retrospektiva kroz rad i stvaralaštvo Tine Tarner, koja je na svoj poseban i originalan način uticala u celokupnom muzičkom svetu i ostavila neizbrisiv trag. Ona je na jedinstven način, svoju interpretaciju provlačila kroz muzičke žanrove i učinila da svoje vanvremenske melodije i ritmove pamtimo danas.

Rok simfonija Tine Tarner na Zlatiboru je događaj koji će se dugo pamtiti, a svi prisutni ljubitelji muzike će se sećati ovog posebnog koncerta u kojem su uživali i muzičkom nasleđu jedne od najvećih rok ikona svih vremena.

Zlatiborsko kulturno leto se nastavlja već sutra, 16. avgusta, kada će na Kraljevom trgu biti održan koncert Angelline sa početkom od 20.30 časova.

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA