Sekunde vredne života: Na zastrašujućem snimku iz Srbije uhvaćen momenat kako se često strada na motoru!

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Situacija s kojom se motociklisti gotovo svakodnevno sreću, ali mnogi nemaju sreće

Na društvenoj mreži Iks objavljen je zastrašujuć video u kom je jasno prikazana situacija s kojom se mnogi motociklisti gotovo svakodnevno sreću - kako izgleda kada se tik ispred vas pojavi automobil jer njegov vozač nije obratio pažnju.

Samo nekoliko metara i hladna glava motocikliste bili su ključni da se izbegne nesreća, međutim pitanje da li bi to bilo izvodljivo da je vozač motora vozio makar za nijansu brže.

Kako je navedeno u objavi, to je situacija s kojom se motociklisti neretko sreću.

"Eto kako to izgleda na motoru. Meni se ovakve situacije dešavaja svakodnevno. Poslao drug, desilo se juče. U svakom slučaju poginulo od početka godine 33 motociklista, a verujem da su za 2/3 krivi ovi što voze četvorotočkaše. Niti gledaju, niti signaliziraju gde su krenuli", navedeno je.

Mnogi u komentarima su rekli da su se i sami nebrojano putazatekli u takvoj ili nekoj sličnoj situaciji, a bilo je i onih koji su podelili poneki savet.

"Definitivno saglasan, ali ima i ona stara koju mi je rekao jedan vrlo dobar čovek i bajker, pred svaku krivinu, kad ne vidiš put uvek usporiti... Ne poslušam ni ja taj savet uvek, ali ponekad me spasi", napisano je u jednom od komentara.

Da su vozači automobila donekle u prednosti po pitanju bezbednosti na putu, uopšte nije sporno, ali oprez bi trebalo svi za volanom da praktikuju.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dax

    15. avgust 2024 | 07:31

    Dabe, a motoristi pažljivi samo tako. Pogledaš u retrovizor i vidiš tačku i sledeće sekunde projuri

  • baba

    15. avgust 2024 | 08:23

    Svaki dan gledam kako se motoristi na autoputu provlace izmedju dve trake, kako se na semaforima guraju da budu prvi, kako jurcaju itd. i sad oni glume neke moraliste.

  • Bojan

    15. avgust 2024 | 08:10

    Slazem se da su motociklisti ugrozeni i da kod njih ne postoji pravilo prednosti ali sa ovog snimka mogao bi da kazem da vozač auta ništa nike mogao da uradi jel je put iz kog je izašao ulazi direkno u krivini glavnog puta. E sad u normalnim zemljama imate na siprotnoj strani puta postavljeno ogledalo tako zvani sabraćajni retrovizor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA