Nišlija "za dlaku" izbegao smrt, drvo mu umalo palo na glavu: Čuo sam kako puca, ali je već bilo kasno

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nesreća se dogodila oko 11.40 sati, kada se masivan deo stabla odlomio

Nišlija Vladimir Dečlev pukom srećom izbegao je smrt ili tešku povredu dok je prolazio biciklom Bulevarom Nemanjića kod pijace Krive livade u Nišu, kada je na njega palo drvo.

Nesreća se dogodila oko 11.40 sati, kada se masivan deo stabla odlomio i pao na jednu traku bulevara, onemogućivši kretanje saobraćaja. Baš u tom trenutku Vladimir Delčev se našao na tom mestu, a drvo mu je za dlaku promašilo glavu i udarilo ga po ruci koju je nedavno operisao.

- Čudom sam izbegao da mi padne na glavu. Ko zna šta bi bilo da me je pogodilo. Međutim, boli me ruka, tu imam i šrafove jer sam nedavno operisan. Nisam mogao da uradim ništa jer kada sam čuo pucanje, drvo je već bilo na mom biciklu - rekao je Delčev.

Na lice mesta izašla je Hitna pomoć, koja zbrinjava Delčeca, kao i policija koja reguliše saobraćaj, jer je drvo blokiralo jednu traku. Na licumesta našao se i čovek koji je Delčevu ponudio da u njegovo ime podnese tužbu za nadoknadu štete.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA