Ovoj bebi se baš žurilo! Novopazarka krenula na porođaj, pa dete rodila ispred Hitne pomoći

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovaj događaj još jednom potvrđuje koliko su zdravstveni radnici od vitalnog značaja za zajednicu

Nesvakidašnji događaj odigrao se sinoć  u Novom Pazaru. Jedna mama krenula je na porođaj, ali se bebi baš žurilo, pa je Novopazarka dečaka donela na svet ispred zgrade Hitne pomoći. Hitna reakcija medicinskog osoblja osigurala je da porod prošao bez komplikacija.

Žena je dovezena privatnim automobilom do zgrade Hitne pomoći, ali zbog već započetog porođaja nije bilo vremena da se prebaci unutar objekta. Ekipe Hitne pomoći reagovale su munjevito, te su obavile porođaj ispred ulaza, na trotoaru.

Porođaj je prošao bez ikakvih problema, a majka je nakon toga prebačena na odeljenje ginekologije, gde će biti pod nadzorom lekara. Novorođeni dečak je zdrav i pun snage, a majci su čestitke upućene od strane mnogih prisutnih i medicinskog osoblja.

Ovim putem želimo da pohvalimo posvećenost i profesionalnost smene Hitne pomoći koja je obavila ovaj delikatan zadatak, a majci i njenom novorođenom sinu želimo dug, zdrav i srećan život. Verujemo da će se ovaj mališan jednog dana setiti ovog neobičnog početka svog života i možda nam se javi.

Majka i njen mališan su sada na sigurnom, a Hitna pomoć u Novom Pazaru još jednom je pokazala svoju spremnost i stručnost u nepredviđenim situacijama.

Ovaj događaj još jednom potvrđuje koliko su zdravstveni radnici od vitalnog značaja za zajednicu, kao i njihovu spremnost da reaguju u vanrednim situacijama. Srećom, sve se završilo na najbolji mogući način, a Novom Pazaru je podaren još jedan život.

(Telegraf.rs/Novi Pazar vesti)

Video: Pavle je beba džin: Sa mesec i po ima skoro 8kg i nosi odeću za dete od 6 meseci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA