Zastrašujuć snimak sa Divčibara: Dete izletelo na put ispred automobila!

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Muškarac stajao pored i mirno posmatrao kako dete trči na magistralu

Zastrašujuć snimak zabeležen kamerom u automobilu nastao je na Divčibarama, a na njemu se vidi dete koje jureći za nekim predmetom izleće na magistralni put, tik ispred vozila.

Video je podeljen na Instagram stranici "192_rs", iako uznemirujuć, pokazatelj je da je zapravo potreban samo jedan trenutak da se dogodi neka nesreća.

"Ovaj smimak je dokaz zašto ne treba juriti kroz naseljeno mesto. Ovaj vozač se na svu sreću kretao propisnom brzinom, pa je odmah odreagovao. Apelujemo i na roditelje da paze na decu dok šetaju pored prometnih saobraćajnica, jer neće se svi vozači ponašati odgovorno kao ovaj sa snimka", navedeno je u opisu.

Vozač automobila čija kamera je zabeležila zastrašujući trenutak, srećom je uspeo da zakoči samo par metara ispred deteta, ali pitanje da li bi to mogao da se nije kretao odgovarajućom brzinom.

Možda podjednako alarmantna činjenica jeste da je celu situaciju mirno posmatrao muškarac kod koga je dete kasnije otrčalo.

Komentari su većinski usmereni upravo ka njemu, te je u najmanju ruku dovedena u pitanje njegova sposobnost roditeljstva.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    13. avgust 2024 | 14:09

    Dete je iskočilo ...a otac debil stoji pored njega i kad se vreatio na trotoar odoše dalje ko da ništa i nije bilo ! Nisu deca kriva, nego roditelji ! Kakav nedogovoran čovek !

  • khhh

    13. avgust 2024 | 11:03

    Najgori su ovi što snimaju. Ti su najgori među nama. Rođenu majku bi prodali za "like".

  • Dr

    13. avgust 2024 | 10:50

    Ma SMESNO. Ovaj ko je pustio snimak bolje da nije. Pa on reaguje 4 sek.kasnije. užas. Dete na putu on ideeeeee. Pa kao panika kočiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA