Dva srpska stjuarda u par dana zaludela žene širom sveta: Koji je lepši? Teška dilema, a u ovome se svi slažu

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Kako se na snimku može videti, momci su bili potpuno koncentrisani na svoj posao, ne sluteći da su svi pogledi usmereni ka njima, ali ne samo zbog onoga što pokazuju

Izgleda da su Srbi pravi šmekeri! Nakon što je Ruskinja objavila snimak zgodnog člana kabinskog osoblja "Er Srbije", na mrežama je postao viralan još jedan snimak, takođe markantnog srpskog stujarta, koji je oborio još jednu strankinju s nogu.

"Ukratko o mom noćnom letu sa Er Srbijom", napisala je Ksenija uz snimak srpskog stujarta koji je potpuno profesionalno obavljao svoj posao, pokazujući proceduru tokom letenja.

Kako se na snimku može videti, momak je bio potpuno koncentrisan na svoj posao, ne sluteći da su svi pogledi usmereni ka njemu, ali ne zbog onoga što pokazuje.

Snimak je postao viralan, a oduševljene žene samo su se javljale u komentarima.

"Wow, da li su svi Srbi ovakvi?", "O moj Bože Srbija, uvek sam htela da je posetim", "Srpska braća", "Najbolji način da izlečiš fobiju od letenja", glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, još jedan "dragulj" "Er Srbije" otkrila je Madina Serkina, koja je, vozeći se avionom ove avio-kompanije, ostala potpuno očarana jednim našim stujardom. I ona je na svom Instagramu okačila snimak koji je takođe mamio ženske uzdahe.

"Pa, nisam mogla da odolim ovom trendu. "Aeroflot" sigurno nije, a srpske avio-kompanije se trude. Jedini trend koji se ne preskače", napisala je aludirajući na trend snimanja kako se vezuje pojas tokom leta.

Inače, "Aeroflot" je najveća ruska avio-kompanija iz Moskve, koja je glavni avio-prevoznik u toj zemlji.

Pošto je Srbin svojim zanosnim izgledom potpuno oborio Madinu s nogu, verujemo da je njegov komentar ispod snimka veoma obradovao.

"Hej, to sam ja. Nadam se da si uživala u letu", napisao je u komentaru.

Ono oko čega deluje da su svi u komentarima složni, a ponajviše pripadnice nežnijeg pola, jeste da bi definitivno volele da lete sa njima!

(Telegraf.rs)

Video: Postignut treći rezultat u istoriji po broju putnika: Er Srbija obara rekorde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA