Drama u Aleksincu! Curi gas u fabrici: Deo ulice zatvoren, na licu mesta policija i vatrogasci

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kompanija "Gramer" se bavi proizvodnjom komponenti i sistema za unutrašnjost automobila, kao i sedišta za specijalna vozila

U kompaniji "Gramer" u Aleksincu sinoć oko devet časova došlo je do curenja gasa, zbog čega je preventivno zatvoren deo Nišavske ulice u kojoj se pogon te kompanije nalazi potvrdili su za Telegraf.rs u Policijskoj upravi u Nišu.

"U vreme kada se u fabrici osetio gas nije bilo radnika u pogonu. Odmah po obaveštenju na teren su izašli pripadnici policijske stanice u Aleksincu i pripadnici vatrogasno spasilačke brigade. U toku je uviđaj koji treba da pokaže šta je uzrok curenja gasa", kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, gas curi iz podzemnog fabričkog rezervoara, a curenje su prvi osetili radnici ozbezbeđenja i alarmirali policiju.

Kompanija "Gramer" se bavi proizvodnjom komponenti i sistema za unutrašnjost automobila, kao i sedišta za specijalna vozila.

Na licu mesta nalaze se policija i vatrogasci.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kastroo

    12. avgust 2024 | 09:51

    U toj fabrici se šiju presvlake za škodina sedišta i ništa drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA