Gore mreže zbog srpskog stjuarda! Ruskinju očarao na letu, ona ga snimila i objavila, a onda...

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Pošto je Srbin svojim zanosnim izgledom potpuno oborio Madinu s nogu, verujemo da ju je njegov komentar ispod snimka veoma obradovao

Da "Er Srbija" ima čime da se pohvali otkrila je i Ruskinja Madina Serkina, koja je, vozeći se avionom ove avio-kompanije, ostala potpuno očarana jednim našim stujardom. Ona je na svom Instagram profilu okačila i njegov snimak, a u komentarima ju je ubrzo sačekalo i prijatno iznenađenje!

Naime, na snimku se može videti kako stjuard putnicima objašnjava proceduru u slučaju hitnih situacija ili pada aviona. Međutim, čini se da je to ovu mladu Ruskinju tada najmanje interesovalo, s obzirom na to da joj je srpski stjuard potpuno okupirao pažnju.

"Pa, nisam mogla da odolim ovom trendu. "Aeroflot" sigurno nije, a srpske avio-kompanije se trude. Jedini trend koji se ne preskače", napisala je aludirajući na trend snimanja kako se vezuje pojas tokom leta.

Inače, "Aeroflot" je najveća ruska avio-kompanija iz Moskve, koja je glavni avio-prevoznik u toj zemlji.

Pošto je Srbin svojim zanosnim izgledom potpuno oborio Madinu s nogu, verujemo da je njegov komentar ispod snimka veoma obradovao.

"Hej, to sam ja. Nadam se da si uživala u letu", napisao je u komentaru.

Međutim, Madina nije jedina koja je "pala" na ovog markantnog Srbina, ispod njenog videa javilo se more žena očaranih lepotom našeg momka.

(Telegraf.rs)

Video: Novi avion Er Srbije s likom Nikole Tesle stigao je u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA