Dok su se drugi gurali da uđu u kolonu ispred nas, on je jedini stao da pomogne: Užičanin priskočio u pomoć

 
V. K.
V. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Po najvećoj vrućini pomogao je porodici da svoj auto odgura sa puta

Letnja turistička sezona je u punom jeku, veliki broj srpskih državljana za svoj odmor bira Grčku, a dalek put sa sobom nosi i brojne nepredviđene okolnosti. Jedna takva zadesila je porodicu na samom graničnom prelazu, što je osvanula na jednoj od popularnih grupa na društvenim mrežama.

- Želim da se zahvalim čoveku, ljudini, iz crnog SAAB-a užičkih tablica koji nam je nesebično pomogao na graničnom prelazu Preševo kada nam je auto stao. Izašao je iz svog automobila u koloni i zajedno sa nama gurao naš auto, po najvećoj vrućini, čak je ponudio da nas vuče, ali nažalost nisu imali opremu, napisala je M.V. u grupi Grčka Info na facebooku.

Ona dodaje da su ponudili da mu plate za njegovu veliku pomoć i uslugu, ali da nije bilo govora to da prihvati. U gužvi i čitavoj toj nervozi i brzini, nisu uspeli da mu saznaju ime.

- Dok su drugi vozači gledali da se uguraju u kolonu ispred nas, on je stao da pomogne. Ovaj divni čovek vratio nam je veru u ljude svojim postupkom. Ako je slučajno u ovoj grupi aili ako ga neko poznaje volela bih još jednom da mu se zahvalim. Hvala još jednom care i najlepš pozdravi iz plavog pasata, napisala je M.V.

(Telegraf.rs/RINA)

Video: Čekanje i velike gužve na graničnim prelazima: Kolone vozila, spremite se i naoružajte strpljenjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    11. avgust 2024 | 12:08

    Svaka mu cast. Vrlo tesko je sresti takvu osobu u danasnje vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA