Ala će ovde biti beba! Neverovatna fotografija iz Šapca: Jato roda sletelo na krov kuće

 
N. S.
N. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Sudeći po tome, ovo selo postaće brojnije

Mesto Petlovača kod Šapca ima neobične stanovnike, a top potvrđuje i ova nestvarna fotografija. Naime, 15 roda sletelo je na krov jedne porodične kuće, a fotografija je proglašena za fotografiju dana.

Ove dugonoge ptice simbolizuju zbog svoje veličine i gnežđenja blizu ljudskih naselja, najčešće na krovovima kuća povezuju se sa bebama i porodicom, a i danas se još uvek prikazuje roda koja nosi zavežljaj sa novorođenčetom srećnim roditeljima. Sudeći po tome, ovo selo postaće brojnije.

Fotografiju je objavio portal 192_rs, a komentari su se samo nizali.

- Ovo je neka velika sreća i radost. Baš neobicno i nesvakidašnje za videti; Po nekom verovanju ako gledamo, tu bi trebalo da bude dosta beba u narednom periodu; Nama kad je roda sletela na kuću, stigla beba - nizali su se komentari.

Ono što je sigurno, ova fotografija nije nikoga ostavila ravnodušnim.

U ovakvim situacijama najvažnije je da znate da nikako ne smete da ugrozite život rode ili uništite njeno gnezdo jer su ovakve radnje kažnjive, o čemu smo već ranije pisali.

(Telegraf.rs)

Video: Rode se vratile sa juga, ali ih je dočekao sneg

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺

    6. avgust 2024 | 15:27

    Не доносе роде бебе. То је само прича којом су нас лагали када смо били мали. Бебе доноси шева. Ја сам то сазнао када сам порастао.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA