Ovaj tata neće izgoreti narednih 10 leta! Hit snimak je dokaz da ćerke najbolje brinu o očevima

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kadar se na kratko pomera na drugu stranu i vidi se da je tu još jedna devojčica, očigledno starija sestra, koja je i sama učestvovala u ovoj igri "zaštititi tatu od sunca".

Biti roditelj sa sobom donosi svakodnevne izazove, ali i mnoge trenutke smeha, šale i igre. U moderno doba često baš takvi trenuci postanu inspiracija za novi rils koji se podeli na društvenim mrežama i postane viralan.

Jedan takav snimak pojavio se na fejsbuk stranici Grčka info i dobio mnogo lajkova.

Na njemu se vidi kako devojčica, koja ima oko 2 godine, uzima punu šaku kreme za sunčanje i maže je na svog tatu. Tati to ne smeta, već se i smeje, a čini se da je možda pomalo i navikao na ovu nesvakidašnju igru njegove ćerke, s obzirom da je cela desna strana njegovog tela, uključujući i bradu i naočare za sunce, potpuno bela.

Kadar se na kratko pomera na drugu stranu i vidi se da je tu još jedna devojčica, očigledno starija sestra, koja je i sama učestvovala u ovoj igri "zaštititi tatu od sunca".

- Dobra zaštita - piše u opisu snimka koji je nasmejao mnoge.

"Pa sjajnooooo! Tata sigurno nije izgoreo!", "Ženo, treba nam još kreme za sunčanje", "Neće NIKAD izgoreti", "Imunitet na sunce još sto leta", "Tata je uvek tata", bili su samo neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je šetao ispred tornja Nole čuo glas svoje dece: Odmah im prišao, potaz će vas rasplakati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA