Nikola otišao na sahranu, pa upao u grob: Sad traži odštetu za povrede i pretrpljeni strah

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

"Nisam primetio da sam stao na jednu od ploča koja je pokrivala prazno grobno mesto. Potpuno je pukla, a ja sam upao u grobno mesto", kazuje Nikola Boškov Pućan

Ono što se dogodilo Bačkopalančaninu Nikoli Boškovu Pućanu, nije moguće videti ni u najuzbudljivijim scenama Hičkokovih trilera. Naime, tokom sahrane na Gradskom groblju u Bačkoj Palanci, na koju je otišao 1. avgusta, Nikola Boškov Pućan upao je u grobno mesto i tom prilikom zadobio lakše telesne povrede, piše portal BAP Vesti.

"Na sahrani je, tog prvog avgustovskog dana, bilo zaista mnogo građana. Nisam ni sada, pet dana kasnije, u mogućnosti da procenim koliko je osoba bilo na groblju da isprati Slobodana do večne kuće. Prilikom kretanja povorke ka mestu gde su pohranjeni Slobodanovi zemni ostaci, pored mene su bili Voja i Đoka", ispričao je Nikola.

"Kada smo bili nekih desetak metara od rake, usled velike gužve nisam ni primetio da sam stao na jednu od ploča, koja je pokrivala prazno grobno mesto. Ploča je imala veliku pukotinu, a nakon mog stajanja na nju potpuno je pukla, a ja sam upao u grobno mesto", navodi Nikola Boškov za BAP Vesti.

Prema njegovim rečima, niko od prisutnih nije pritrčao da mu pomogne da izađe, valjda, kako kaže, zatečeni tom iznenadnom situacijom.

"Uz velike napore uspeo sam rukama da se izvučem. Ljudi su bili zbunjeni i sa zaprepašćenjem su posmatrali sve što mi se dogodilo. Nakon tog nemilog događaja, javio sam se u hitnu službu bačkopalanačkog Doma zdravlja "Dr Mladen Stojanović“, gde me je pregledao dr Rokvić, koji je registrovao sve povrede koje sam doživeo prilikom pada", navodi Boškov za BAP Vesti.

Kako kaže, ceo slučaj je prijavio nadležnoj službi JKP "Komunalprojekt“ iz Bačke Palanke, pod čijom ingerencijom je Gradsko groblje.

"Osim toga, obratio sam se i advokatu, kako bih pokrenuo sudski postupak i ostvario adekvatnu nadoknadu za povrede koje sam doživeo, ali i pretrpljeni strah“ – ispričao je Nikola Boškov Pućan za BAP Vesti.

(Telegraf.rs)

Video: Deka Vladu je spasio pas nakon što je upao u kanal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    5. avgust 2024 | 19:54

    Kakvu ti odštetu da tražiš,treba da platiš grobni ploču koju si polomio,matori ne hoda se po grobovima !!!!!!!!!

  • Fg

    5. avgust 2024 | 19:49

    Zasto gospodin gazi preko grobova i grobnih mesta? Mislim da ne postoji ni jedan moralni razlog da dobije odstetu.

  • Даросава

    5. avgust 2024 | 19:45

    Чуј да му плате што је газио по туђем гробу? Па он треба да плати нову надгробну плочу. Ало бре, којим правом газиш свете гробове? Боље да га нису ни вадили, породица би јефтино прошла.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA