Nikola je nudio 1.000 evra za svog Kimba: To nije pas, to je "mačka od 70 kila", danas sledi velika proslava

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Iako bi mnogi ovu rasu psa svrstali u "opasnu", sa Kimbom to nije slučaj. Mnogima deluje pomalo zastarašujuće, ali Nikola je otkrio da je istina skroz drugačija

Nestali pas po imenu Kimbo, rase kane korso, za kojim se tragalo u Banatskom Velikom Selu i okolini, pronađen je nakon četiri dana. Koliku je radost izazvao kod svojih vlasnika pokazuju prelepe fotografije i snimci, ali i činjenica da je Nikola za pronalazak svog ljubimca nudio pozamašnu sumu novca. Međutim, ni tu nije kraj. Danas će biti upriličeno slavlje povodom njegovog povratka kući.

Kako je Telegraf.rs ranije pisao, pas je nestao u sredu, a očajni vlasnik je u apelu na Fejsbuku nudio nagradu od čak 1.000 evra onome ko dovede njegovog Kimba kući. Nakon nekoliko dana potrage, obradovao nas je srećnim vestima, a prizor zagrljaja dva najbolja prijatelja ostavio je utisak gotovo na sve. 

Međutim, ni tu nije kraj, nakon što su se slegli utisci Nikola je odlučio da napravi pravo slavlje u čast svog crnog ljubimca. Kako je ispričao za naš portal, danas će u njihovom domu biti prava žurka uz živu muziku i naravno posebnog gosta - Kimba.

Ambijent su ukrasili šarenim balonima, a sa leve strane nalazi se ogroman plakat na kojem piše "Dobrodošao nazad Kimbo". Simbolično, na plakatu pas je prikazan u trku što bi moglo da predstavlja da je jedva čekao da se vrati kući.

Nikola je za naš portal juče ispričao kako je tekla potraga za njegovim ljubimcem.

- Javio nam je neko da ga je video u ataru kod neke šumice. Išao je kolima za njim, ali mu je pobegao. Tako je nekako ušao u selo i onda smo ga jurili po parku i stadionu. Na kraju smo ga našli i uhvatili u selu. Moj drugar David Majstorović ga je uhvatio - otkriva Nikola.

Iako bi mnogi ovu rasu psa svrstali u "opasnu", sa Kimbom to nije slučaj. Mnogima deluje pomalo zastarašujuće, ali Nikola je otkrio da je istina skroz drugačija.

- On je odrastao sa decom u kući. Kada vidi i potpunog stranca on mu legne na noge i počne da se valja. On je dobrica, kao maca od 70 kilogarama samo voli da se mazi - kaže Nikola.

Njegove reči potvrđuje i snimak na kojem se vidi kako njegova ćerka snažno grli svog mezimca koji uživa u svakoj sekundi.

Ova priča nakon toliko truda i apela završila se srećnim ishodom i Kimbo je ponovo kod svoje kuće. Koliko im je bilo teško u njegovom odsustvu pokazuje fotografija na kojoj Nikola stegnutim pesnicama ljubi svog ljubimca u glavu dok mlada devojka briše suze.

Pronađen Kimbo Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Video: Kao da umesto repa ima propeler: Ovaj pas će poleteti od sreće dok čeka vlasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    5. avgust 2024 | 21:26

    Bravo za celu priču.nisu u pitanju pare već ljubav prema psu koji je deo porodice.

  • Мали Радојица

    5. avgust 2024 | 21:21

    Свака част,баш ми много драго живи били мој поздрав!!!!

  • Кане корсо

    5. avgust 2024 | 21:29

    Најлепши и најпаметнији пси

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA