Najbolja od svih, za mene posebna, jedinstvena...: Bilbord u Šapcu ispisan rečima ljubavi za lepšu polovinu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bilbord je oduševio pratioce na društvenim mrežama i Šapčane koji se već nekoliko dana pitaju ko je tajanstveni muškarac

Pored veoma prometnog puta i u blizini benzinske stanice na ulasku u Šabac, osvanuo je bilbord sa romantičnom porukom: "12. avgusta rođena je moja Fiocco di Neve, najbolja od svih žena, za mene posebna, jedinstvena, različita i jedna jedina... Srećan ti rođendan, dušo moja". U potpisu, na italijanskom jeziku piše: "Tiama per sempre Il tuo B" (Volim te zauvek, tvoj B)

Neuobičajen bilbord fotografisao je jedan prolaznik i dostavio Fejsbuk stranici "Šabačke vesti", a ubrzo po objavljivanju krenuli su da se nižu pozitivni komentari, među kojima i ovi:

"Ovo bi svaka žena poželela. Da ima još takvih. Nije samo ona jedinstvena i on je vidiš. Čovek je kralj."

"Bravooo. Ovo se zove ljubav."

Bilbord je oduševio pratioce na društvenim mrežama i Šapčane koji se već nekoliko dana pitaju ko je tajanstveni muškarac, a ko je srećnica kojoj je na ovaj način pokazao da mu mnogo znači.

Osim misterije o autoru poruke sa bilborda, mnogi koji su ga videli na internetu i uživo imaju i različite komentare o fotografiji preko koje je ispisan tekst. Dominiraju crvene ruže koje su simbol ljubavi, ali je zbunjujuće što je u prvom planu ruža žute boje koja označava ljubomoru.

Mnogi se oduševljavaju i zabavljaju komentarišući ispisanu poruku na svoj način, ali su se svi složili da je su bilbordi sa nežnim i romantičnim porukama lepši od "klasičnih" sa političarima i reklamama.

(Telegraf.rs)

Video: Romantična prosidba na pozorišnoj sceni u Šapcu: Mladi lekar Dragan zaprosio devojku Danijelu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA